Handelsbetingelser | Room for More

Generelle oplysninger

 

 

Roomformore.dk

Grundtvigs allé 172

6400 Sønderborg.

 

CVR: 39974444

 

Email: Info@roomformore.dk

Telefon: 71 74 10 72Vores telefontider er: Mandag - Fredag: 10.00 - 13.00 

 

Betalingsmuligheder

Hos Room for More kan du betale med en lang række kreditkort (Dankort, Visa, Mastercard, American Express mv.). Du kan også betale med Mobilepay og ViaBill. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer. Alle beløb er i DKK og inklusiv moms.
dankort   visa kreditkort   mastercard   mobilepay   visa electron   
Maestro 
 

Levering

Hvis du køber for mindre end 450 kr. ligger vi 39 kr. til din ordre for fragt. Det er simpelthen for at dække en del af vores omkostninger til fragten. 


Glas, keramik og andre skrøbelige produkter bliver altid pakket ekstra sirligt ind.

Hvis du har specielle ønsker til din fragt eller levering, så kontakt os gerne efter du har afgivet din ordre. Husk at skrive dit ordre nummer.

Du kan altid kontakte os direkte på info@roomformore.dk

Vi samarbejder med følgende fragtselskaber i Danmark: GLS og PostNord. Du kan vælge både privatomdeling samt levering til nærmeste pakkeshop / boks.

Leveringstiden på alle lagerførende varer er 1-4 dage i Danmark. Ved fjernlager er den normale leveringstid 2-5 dage. Vi kontakter dig, såfremt nogle af disse er i restordre..

Ved større møbler som kommoder, borde, sofaer og lignende kan der forekomme længere leveringstid. Vi kontakter dig i så fald med en forventet leveringsdato.

Vi leverer til hele verden. 

Levering af større møbler:

Ved køb af større møbler så ringer vi til dig når vi modtager din ordre. Det er for at aftale den bedste fragtmulighed for dig.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til info@roomformore.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Hvis du nægter at modtage en vare ved selve everingen, kan der forekomme et gebyr for returfragten. Dette beløb vil blive modregnet i beløbet der efterfølgende krediteres.

 

Fortrydelsesret ved B2B handel

Som udgangspunkt ydes der ikke returret ved B2B handel (Business to Business). Ønsker dit firma dette, så kontakt os inden købet for at aftale nærmere.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større møbler.

  

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.  

Varens stand:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis der er sket en forringelse af salgsværdien, betyder det at differencen bliver krediteret tilsvarende til forringelsen. Hvis varen fastslås til at være brugt, betyder det, at du kun vil modtage en del af købsbeløbet eller intet af købsbeløbet retur. Det afhænger af varens efterfølgende værdiansætning.

Husk at du er ansvarlig for varens tilstand fra du modtager varen og til varen er modtaget hos os. Det indebærer også under fragten fra dig til os. Så vær sikker på at varen er forsvarligt pakke ind.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Roomformore.dk, Grundtvigs allé 172, 6400 Sønderborg.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal udfylde denne standard fortrydelsesformular som findes her.

Gavekort

Gavekort købt på www.roomformore.dk er gyldige i 3 år fra udstedelsestidspunktet. Gavekort kan ikke indløses til kontanter.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger. Varen sendes til: Roomformore.dk, 6400 Sønderborg, 6400 Sønderborg. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos DACO invest I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på roomformore.dk er Steffan Dam og Malthe Cowland, Direktør, DACO invest I/S. Som registreret hos DACO Invest I/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@roomformore.dk.
Vi lever op til alle Datatilsynetes retningslinier til korrekt og etisk behandling og opbevaring af data. Du kan læse vores vores Privatlivspolitik her.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på info@roomformore.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.  
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24/07-2017