Interview med Allan Torp fra Bungalow5

Interview med Allan Torp fra Bungalow5

Som noget nyt vil vi tage ud og interviewe inspirerende personligheder i deres hjem, og vi håber i vil tage godt imod det. Den første vi har været hjemme hos er Allan fra bloggen Bungalow5 - tag rigtig godt imod ham :)

Vi har været på besøg hos Allan Torp som er indehaver af design og interiør bloggen Bungalow5. Allan er netop flyttet fra Nørrebro til Amager i en ny og moderniseret lejlighed.

Navn:

Allan Torp.

Beskæftigelse:

Fuldtidsblogger på Bungalow5.

Bloggen har eksisteret i 7 1/2 år og fokus ligger i design & interiør.

Allan_office

Tip: Gør som Allan og få overblik over hele ugens gøremål og planer med denne uundværlige ugeplan 'Weekly Planner' fra Kartotek Copenhagen, du kan finde den her.

 

Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg kommer fra modebranchen og jeg arbejdede med PR, da jeg startede med at blogge. Dengang var det at blogge forholdsvis nyt og spændende, der var ikke så mange som gjorde det.

Tøj og mode var spændende, men jeg synes jeg var blevet for gammel og 'kedelig' i min stil til at blogge om fashion. Det var der andre der var bedre til ;)

Derimod synes jeg ikke, der var så mange som skrev om alle de fede møbel og interiør brands vi har herhjemme - andet end det man kunne finde i boligmagasinerne selvfølgelig. I Danmark har vi jo en unik design historie, som vi også er anerkendt for ude i verden. Det tændte mig og det var faktisk sådan det hele startede.


Hvad er det bedste ved at blogge?

Jeg elsker den frihed det giver mig at være selvstændig blogger. Jeg rejser bl a til LA i nogle måneder lige om lidt, hvilket ikke ville kunne lade sig gøre, hvis jeg var ansat i en virksomhed. Derudover er det spændende at blive introduceret til en masse smukt og nyt design før alle andre.

Jeg bliver eksponeret for mange nye og spændende ting hele tiden, og jeg møder utrolig mange kreative og spændende mennesker.


Beskriv din stil.

Jeg har ikke en bestemt stil. Kva mit erhverv bliver jeg konstant eksponeret for nye ting. Derfor skifter min stil også meget. Jeg prøver selvfølgelig at skabe min egen stil og jeg elsker dansk design - både nyt og gammelt. Hvilket også afspejles i mit hjem.


3 favoritter lige nu?

  • Opslagstavlen fra Please wait to be seated (find den her) Perfekt til mit hjemme kontor.
  • Bordspejlet i rustfrit stål fra New works (find det her)
  • Sofabordet med spejlglas og marmortop fra danske Kristina Dam studio (find det her)Hvilke tendenser tror du rigtig meget på i 2017?

I år er der særligt fokus på 2 ting, hvis du spørger mig.

1. Der skal mixes og matches, og der må godt ske en hel masse. Det handler om at vise hvem man er, og på den måde kan man skabe en personlig indretning. Mix det nye med noget gammelt, og indret dit hjem med farver og forskellige materialer. På den måde bliver din stil unik og personlig.

2. Metaller!! Messing har haft sin storhedstid, og her i 2017 er der mere fokus på spejloverflader og rustfrit stål. Blanke og rene overflader er rigtig meget oppe i tiden og flere af de danske brands har taget trenden til sig.

(Her kan i læse mere om hvilke trends jeg mener hitter i 2017, hvis det kunne have jeres interesse)

Hvad er dit bedste køb?

Uha det må være min 70'er sofa i sort læder, som jeg har købt på den blå avis. En klassisk minimalistisk sofa, som passer perfekt ind i min stue.

 

Allan_sofa_vintageHvad er dit bedste indretnings tip?

Jeg har rigtig mange ting herhjemme. Derfor synes jeg det er sjovt at mikse ting og lave små Stilleben som man nemt kan skifte ud. Det skaber stemninger og personlighed, hvilket jeg er stor fortaler for!

Når jeg gør rent rykker jeg også rundt herhjemme. På den måde giver man sine ting nyt liv og genfinder pludselig kærligheden til nogle ting, som måske har været gemt væk i en periode.

Jeg vil gerne investere i nogle ting som måske er lidt dyrere, hvis jeg ved produktet har en lang levetid. - Det er vi fuldstændig enige i hos Room for more :)

En sofa eller andre større møbler skal kunne holde i mange år, derfor anbefaler jeg, at holde det i neutrale farver og investere i gode materialer som har en en lang levetid. Så kan man nemt pifte sin sofa op med nye puder og tæpper. Det koster ikke en formue og kan hurtigt give et nyt liv til sofaen. Jeg er personligt vild med de nye lækre puder fra Ferm living. (find dem her)


Hvorfor shoppe online?

Jamen jeg shopper online fordi det er smadder praktisk. Jeg er ikke fan af at gå i butikker (hvilket kommer bag på mange mennesker). Derfor er det meget mere tiltalende for mig, at kunne sidde herhjemme og handle, præcis når det passer ind i mit program.

Ekstra bonus er at det kan blive leveret direkte til døren - så bliver det ikke meget nemmere ;)

 

Se billeder fra Allans skønne hjem og lækre terrasse nedenfor, vi er vilde med hans stil og indretning.

Printet fra Bycdesign kan du finde her.

Det lækreste duftlys fra Honest skincare kan du finde her.

 

Tak til Allan fra Bungalow5 for at invitere os indenfor, og til jer fordi i læste med. Vi håber i er blevet inspirerede <3