Indretning af stue "the Room for More way"

Indretning af stue "the Room for More way"

Søger du inspiration til din stue indretning? Vi har samlet en række udvalgte produkter som passer perfekt ind i den moderne boligindretning.

Links til Collage (bliv sendt direkte videre til der hvor du finder produkterne på webshoppen) 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 

Jeg guider dig til hvordan du kan indrette din stue "the Room for More way" trin for trin.
Stuen er et centralt rum i vores hjem. Det er et af de rum hvor vi tilbringer allermest tid, og netop derfor er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i dette rum.
Farver, materialer, belysning og det personlige touch er med til at sætte prikken over i'et i indretningen. Men inden man går i gang med at indrette sig, er det vigtigt at have for øje hvilken stemning man ønsker at skabe og hvad ens stue skal kunne.
Ligegyldigt hvilket rum du ønsker at indrette, er der forskellige ting du skal tage højde for inden du går i gang.

  • Naturligt lys / lysindfald
  • Møbler - Keepers og new in
  • Farvevalg
  • Belysning
  • Personlighed / stil
  • Funktioner og opbevaring
  • Materialer

Indret din stue med fokus på naturligt lys.
Både indeklimaet og vores sundhed bliver påvirket af, hvor meget dagslys, der kommer ind i boligen. Derfor er det vigtigt at tænke dagslyset ind når du indretter din stue. Hold så vidt muligt dine vindueskarme frie, og træk de større møblerne væk fra vinduerne. Hvis du indretter dig med fjernsyn, som de fleste gør, så vær opmærksom at lyset ikke står direkte ind på skærmen (taler af erfaring). Hvis du til gengæld skal gøre plads til en lille arbejdsstation i stuen, er det genialt at sidde med god udsigt i en naturlig belysning.


Fokus på møbler når du indretter din stue.
Hvilke møbler skal beholdes og hvad skal udskiftes? Hvad er jeres behov i forhold til møbelvalg? Tip: Vær opmærksom på at farve og materialevalg hænger sammen, hvis man vil være tro mod den røde tråd man ønsker at skabe i indretningen.

Overvej dine farvevalg:
Som udgangspunkt er jeg fortaler for hvide vægge. Men en enkelt væg i en særligt udvalgt farve, kan virke super fint. Danske KABE, har et smukt farveunivers, hvis man har lyst til at gå i krig med projekt farvede vægge.
KABE er indfarvet spartel med en levende overflade, som både er lækker at se på og røre ved. KABE består af spartelmasse samt en tilhørende overfladebehandling, som giver væggen en smudsafvisende overflade.
Mine personlige favoritter er Rose Cloud og Vintage Blue. Du kan finde deres udvalg her.

Ellers kan man nemt pifte sine vægge op med prints i forskellige farver, motiver og størrelser. Det kræver mindre arbejde, og det er nemmere at skifte ud med tiden. Prints og plakater kan være med til at skabe liv på dine vægge og samtidig kan det være med til at skabe personlighed i indretningen. Se vores udvalg af prints her.

Belysning - hvilke funktioner skal opfyldes:
Hvilken slags belysning har du brug for? Læselys, hyggebelysning, vægbelysning eller noget helt andet. Lamper kan være et lille stykke kunst i sig selv, og det hylder vi hos Room for More. Tip: Tag udgangspunkt i dine behov når du vælger lamper, der er mange et kæmpe udvalg og man kan nemt blive draget. Se vores udvalg af lamper her.

Hvad er din personlige stil?
I forbindelse med stue indretning er det vigtigt at tænke over hvilken stil man ønsker at afspejle. På den måde kan man nemt skabe en rød tråd, som kan være en guideline for hvad man skal gå efter i forhold til møbler, dekorative elementer, farver og materialer.

Funktioner og opbevaring: Hvad skal din stue kunne? 
En fornuftig ting man kan gøre er, at inddele sin stue i zoner. På den måde skaber man en naturlig opdeling af rummet og det er en god ide i forhold til optimal udnyttelse af pladsen i rummet.

Opdel fx rummet med en afslapningszone, en arbejdszone, en legezone og måske endda en spisezone hvis du bor småt. Afgræns tydeligt de forskellige områder med tæpper eller mal en væg i en anden farve end resten af stuen, så du på den måde let kan holde funktionerne adskilt.

Opbevaring.
I forhold til opbevaring er det vigtigt at have for øje hvad man egentlig har brug for. Skal noget kunne gemmes væk? Har du eksempelvis mange bøger som skal være en integreret del af indretningen? Når du er bevidst omkring dine behov er det meget nemmere at fokusere på hvad du egentlig har brug for.

 

Tænk over dit materialevalg:

Når du indretter dig giver det mening at tænke over hvilke materialer du vil anvende i indretningen. Materialerne skal harmonere med hinanden og i min optik er det vigtigt at vælge materialer som ikke kræver så meget vedligeholdelse, og de skal samtidig kunne tåle at bliver brugt.

Dekorative elementer i Indretningen.

Når rammen er sat kan man nemt tilkøbe mindre ting så som puder, belysning, vaser, lysestager og prints - det er netop disse ting som kan være med til at skabe personlighed i din indretning.

 

Når du har gennemgået og tænkt over ovenstående, er du klar og rustet til at gå i gang.


Overvej hjælp til indretning af din stue

Har du stadig har brug for hjælp og professionel vejledning, må du endelig kontakte mig via dette link og jeg står klar til at hjælpe dig til en sammenhængende og gennemtænkt indretning af dit hjem.