Boligtrends 2017

Boligtrends 2017

Lad dig forføre af tidens trends og boligindretning 2017.

Jeg guider dig til de trends som du skal holde øje med her i 2017, og kommer med nogle bud på hvilke produkter jeg mener rammer plet netop i år.

 


Trends 2017

  • Planterne er flyttet indenfor og de får lov til at brede sig og blive en del af vores indretning

  • Røget og farvet glas har fået en revival og det er super fint at indrette med.

  • Kolde metaller stormer frem, så hvis du er en af dem som lader dig forfører af tidens trends skal du holde godt øje med netop de kolde metaller, så som krom og blankt stål

  • Dekadente materialer - Velour hitter!

  • Fleksible løsninger - Produkter og møbler skal kunne rumme mere end bare én funktion.

  • Kinds of blue - Blå en traditionel og klassisk farve.

 

Pssst. Klik på billederne og bliv linket direkte over til produktet på Room for more.

 

 Planterne er flyttet indenfor.

Lad tidens planter og kaktusser flytte ind, og gør dem til en del af din indretning. Indret med potteskjulere, Plant boxes og vaser i forskellige størrelser. Det giver et godt indeklima og skaber liv i indretningen. Go green!! Brands så som FERM living, My deer Artshop og H skjalm P  har i den grad taget trenden til sig.

 

Botanic_Kristinadam_Greenliving

Fermliving_plantbox_large Potteskjuler_HskjalmP Mydeerartshop_howea_print

 

Røget glas.

Farvet og røget glas kan noget helt særligt, hvis du spørger mig. Der er noget mystisk og samtidig elegant over disse farvespil. Brands som New Works, Menu og H Skjalm P har taget trenden til sig i blandt andet lamper, bakker og vaser. Den smukke bordlampe er fra danske New works, det samme er det runde spisebord med glas top. Vasen er fra Menu og den fås i forskellige størrelser.

 

KarlJohan_Tablelamp_smoke  Newworks_diningtable_smoke Vase_Menu_smoke

Kolde metaller.

Metaller hitter og jeg forstår hvorfor. Der er noget ærligt, simpelt og solidt over netop disse materialer. Brands som  New Works, Menu, Kristina Dam og Monika Petersen har taget trenden til sig og jeg er vild med det. Bordspejlet fra New works i rustfrit stål er elegant og dekorativt at have stående (helt klart et af mine yndlings items i år). Linoleums trykket fra Monika Petersen 'Silver Artichoke' passer perfekt ind i metal looket hvis du spørger mig, og den klassiske skammel fra Egon Eiermann hitter igen.

 

Newworks_tablemirror_metallic Print_monikapetersen_silver Taburet_egoneiermann_crome

 

 

Dekadente materialer.

Skab en dekadent og luksuriøs indretning ved at inddrage et materiale som velour. Det har noget frækt og samtidig elegant over sig. Stolen som er betrukket med velour er fra danske New works den er både opsigtsvækkende og utrolig smuk. Puden er fra Semi basic og den fås i forskellige farver. De nye Salon-puder fra Ferm Living har et sofistikeret og elegant udtryk, perfekt i sofaen.

 

Newworks_chair_volour  Cushion_semibasic_velourFermliving_saloncushion

 

Fleksible løsninger.

Jeg er vild med ideen om at man kan bruge et produkt eller møbel på forskellige måder i sin indretning. Skamlen fra Kristina Dam studio kan eksempelvis også anvendes som et sidebord. Plante boksen fra Ferm Living et perfekt opbevaringsmøbel. Du kan selvfølgelig bruge den til planter og krydderurter. Men den er også genial til opbevaring af magasiner og bøger, eller sæber og dufte på badeværelset. Spejlet fra Kristina Dam studio med forskellige toner glas er også en perfekte bakke, hvorpå du kan stille mindre ting så som lysestager, vaser og andet pynt.

 

 Kristina-dam-sort-skammel   Fermliving_plantbox_sort  Kristinadam_tray_black   

 Kinds of blue.

Blå er en af de farver man taler om i 2017. Det er en klassisk og traditionel farve med tydelig reference til naturen. Det kan virke voldsomt at male sit hjem blåt (i hvert fald i min optik) derfor synes jeg det er genialt man kan indrette sig med elementer i de blå nuancer. Jeg har fundet nogle smukke bud til jer. Printet er fra danske bycdesign, vasen fra H skjalm p og puden er fra Ferm living.

 

 

BYCdesign_print_limiteddesign  Fermliving_saloncushion_blue_flower Vase_HskjalmP_Natur_blue
 Det var mine bud på boligtrends i 2017, jeg håber du er blevet inspireret.

LOVE

Caroline // Room for more