Home office via Pinterest

4 danske boligbloggere du må kende

En boligbolig kan give dig masser af inspiration til dit hjem. Vi sidder nemlig hele tiden og udvikler nye idéer, og arbejder med vores kreative univers på Room for More, og den bedste måde at blive inspireret på, er via andre kreative mennesker. Vi elsker derfor at se på blogs, og vi synes der er rigtig mange flotte af slagsen.
.......
Hvad er din yndlings boligblog? Her er et par bud på nogle af vores favoritter lige nu.
.......
Homesick - DIY-projekter og nordisk stil
De to kreative damer på Homesick er fuld af gode idéer, og vi elsker at følge med. Her er masser af inspiration at hente, både hvis man er til DIY-projekter og hvis man elsker den minimalistiske, nordiske stil, ligesom vi gør hos Room for More. Som navnet antyder, så er det tydeligt at de to piger har en kærlighed til hjemmet, og det at skabe en tryg, hjemlig følelse gennem indretningen. Vi er vilde med det!
Mor til Mernee - hyggelig indretningsblog med hverdagsfortællinger
Mor til Mernee er en rigtig hyggelig blog, som har primært fokus på indretning, men man kan også finde en masse rejseberetninger og sjove historier fra familiens hverdag. Vi synes at Louise, som står bag bloggen, har øje for nogle rigtig gode detaljer, hun er kreativ, og så er hun sjov! På samme måde som (og alligevel på en helt anden måde end..) de to førnævnte blogs, så er Louises kærlighed til sit eget hjem yderst tydelig, og det elsker vi! Vi bliver inviteret med helt indenfor, og vi hører også ærlige beretninger om de udfordringer, der har været i diverse ombygningsprojekter. En ærlig og hyggelig blog!
Bungalow5 - Smuk visuel oplevelse og flot stil
Allan fra Bungalow5 er næste levende billede på listen. Denne blog er simpelthen så lækker for øjnene, og vi er selvfølgelig vilde med Allans stil. Allan mixer og matcher forskellige materialer og farver, og alligevel holder han en rolig og afdæmpet stil – men med kant! Allan elsker at rykke rundt på tingene i sit eget hjem, og han rykker faktisk lidt rundt hver gang han gør rent derhjemme, har han fortalt os. På den måde giver han sine mere ”glemte” ting nyt liv, siger han i en tidligere editorial, hvor vi talte med ham. Se indlægget her. Vi følger ham ivrigt og vi er vilde med ham!
Molge Decor - Blog om indretning og nordiske trends
Carla Molge, som har bloggen Molge Decor, er en ung, stilbevidst blogger, med hang til nordiske indretningstrends, som jo i sig selv skaber et roligt og forholdsvis minimalistisk udtryk i lyse farver, uden noget, der springer op og provokerer øjet. Hos Room for More, synes vi at Carla på fineste vis udvælger nogle virkelig smukke items og hendes stil er helt igennem smuk. Vi bliver inspireret af den rolige, og igen hyggelige indretning, som gør at hendes hjem virker åbent og indbydende. Her føler man sig velkommen, og det er virkelig en fryd for øjet.
.......
Kender du en anden blog som fortjener at være med på listen? Så send os en email på info@roomformore.dk og fortæl os om din ynglings boligblog.
.......
En anden måde vi finder inspiration på er via Pinterest. Her følger vi andre spændende Pinterest brugere. Vi har vores egen Pinterest profil som i kan finde lige her. Go get inspired !