Velkommen til Room for more.

Velkommen til Room for more.

Links til Collage (bliv sendt direkte videre til der hvor du finder produkterne på webshoppen)  1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

En dansk design og interiør webshop.

‘Room for More’ er skabt på baggrund af en fascination og forelskelse i det gode design.

Vores hjem afspejler vores personlighed, derfor er det afgørende for os når vi udvælger produkter til Room for More, at det er produkter vi kan identificere os med, og føler noget helt særligt for. På den måde sikre vi et troværdigt, ærligt og nøje udvalgt sortiment.


Vores ønske er, at skabe en webshop som ikke ligner de andre. Ikke fordi de andre webshops er kedelige, men fordi vi vil være unikke. Man kan være unik på mange måder, så derfor vælger vi at fokusere på det som vi er bedst til og det som vi synes er sjovt. Vi har derfor skabt et kreativt og personligt univers, som vi håber vil kunne inspirere jer som følger med.

Personlighed kan komme til udtryk på mange måder. Vi ønsker at skabe et unikt visuelt univers ved blandt andet at style og skabe inspirerende billeder af de produkter vi har hos Room for More. Det kan ofte være svært når man køber ting over nettet, at forestille sig hvordan et møbel eller objekt kan styles og tilpasses vores egne hjem. Ved at mikse vores billeder med brand’enes egne giver vi produkterne et nyt liv, og det sætter vi en stor ære i. Links til Collage


Room for More er for os en baby som skal vokse og forme sin egen personlighed med tiden. Det bliver et spændende eventyr som vi glæder os til at følge sammen med jer.


Ugentlig vil vi her fører jer ind i en verden fyldt med trends, nyheder, tips og meget mere. Så følg med og lad os inspirere dig.


De bedste hilsner